Traditionen på Wedelslund udebliver i år!

Af Jørgen Kjær

De sidste 8 år har der været afholdt Træf- og Køretøjsdag på godset Wedelslund i et godt samarbejde mellem VeteranPosten, Wedelslund Gods  og Wedelslund Gods Car Club ved Jesper Ungstrup Nielsen og Dansk Vintage Motor Club.

Træffet har gennem årene udviklet sig til Danmarks største havefest for ejerne af de klassiske køretøjer, der har nydt foråret i godsets park og på gårdspladsen sammen med gode venner og god musik.

Grundet ombygninger på godset bliver der desværre ikke afholdt Træf- og Køretøjsdag i år på Wedelslund Gods.

Det har været et stort arrangement, der allerede det første år var ved at kvæle sig selv i succes med et rekordstort antal deltagende køretøjer, der gjorde træffet til landets største af sin art. Det gjorde, at vi de senere år var nødt til at sætte begrænsninger for deltagerantallet og sælge billetter i forsalg for at kunne styre tilkørslen og have plads til alle. På den måde fandt træffet sin form, men nu ser det desværre ud til, at traditionen må ophøre.

Det er bare ærgerligt, og vi vil hermed takke de mange gæster for deres deltagelse og ikke mindst de mange hjælpere, der har givet en hånd med ved afviklingen af træffet. De har gjort et kæmpe arbejde for at det kunne lykkes. DVMC takker også VeteranPosten og Wedelslund Gods ved Jesper Ungstrup Nielsen for et forbilledligt samarbejde med håbet om at traditionen måske kan blive genoptaget.

   

Traditionen på Wedelslund udebliver i år!