Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Classic Car Park 2018 – Classic Race Aarhus

26. maj 2018 - 27. maj 2018

Classic Car Park 2018

Har du en klassisk bil, har du mulighed for at parkere på arrangementets bedste parkeringspladser lørdag d. 26. og søndag d. 27. maj 2018.

Igen i år står Dansk Vintage Motor Club for afviklingen af Classic Car Park.

Der er 2 muligheder:

Classic Car Park Tangkrogen

Classic Car Park Mindeparken

 

For at kunne parkere på Classic Car Park, hvad enten det er Mindeparken eller Tangkrogen, er det nødvendigt at du tilmelder dig på siden her. Når din tilmelding er send vil du modtage pr. mail en Indkørsel/Parkerings tilladelse som skal printes og anbringes i bilens forrude. Uden denne Indkørsel/Parkeringstilladelse vil du ikke få ret til parkering på Classic Car Park.

Classic Car Park Tangkrogen, er i nærheden af hovedindgangen til Classic Race arrangementet. Her er der plads til 250 biler og indkørsel er muligt fra kl. 8.00.

Classic Car Park Mindeparken er i kernen af hele Classic Race arrangementet, det er på banens inderkreds og der er derfor begrænset tidspunkt for ind- og udkørsel. Det betyder at der skal køres ind mellem 7 og 8 om morgenen og udkørsel er muligt efter sidste løb. Til gengæld er det en unik parkeringsmulighed lige ved Classic Race’ egen Margueritrute, hvor der kører gratis shuttle gennem Goodlook Street, så man nemt og bekvemt kan komme i den anden ende af Mindeparken.

 

Du tilmelder dig på www.craa.dk. Gå ind på ”Det sker” og klik på “Classic Car Park” i menuen.

 

Billeder fra tidligere år:

Classic Car Park 2018 – Classic Race Aarhus

Detaljer

Start:
26. maj 2018
Slut:
27. maj 2018
Begivenhed Kategori:

Sted

Tangkrogen, Århus
Marselisborg Havnevej 1
Århus C, 8000 Danmark
+ Google Map