• Denne begivenhed er allerede afholdt.

“Jyllands Træf” Hvidsten Kro

27 august kl. 9:00 - 16:00

Dansk Vintage Motor Club afholder træf på Hvidsten Kro

Kom og vær med til at gøre dagen til en oplevelse, kom og mærk historiens vingesus, kom og se ste- det hvor en af modstandsbevægelsens mest kendte grupper ”Hvidsten Gruppen” havde til huse. Her er historie, her er atmosfære, her er godt at være. Kom og vis jeres køretøjer frem, kom og gør stedet ære. Der kan købes morgenka e med rundstykker fra kl. 9. Is og pølser kan købes hele dagen. Fra kl. 12 kan Den Store Bu et købes. Alt til fornuf- tige priser, så selv vi med gamle benzinslugere kan deltage.

Tilmelding er ikke nødvendig, her er plads til alle ældre køretøjer: Lastbiler, personbiler, amerikan- erbiler, motorcykler, knallerter og traktorer.

Pladsen er åben fra kl. 9.00 til 16.00. Arrangør: Dansk Vintage Motor Club ved Kurt + Inger og Kurt, Marianne og Søren, og Søren Fiil – Hvidsten Kro.

“Jyllands Træf” Hvidsten Kro

Dato: