• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Træf- og Køretøjsdag på Wedelslund Gods 2017

5 juni kl. 9:00 - 17:00

Fars dag på Wedelslund Gods

Den 5. juni 2017 afholdes igen Træf og Køretøjsdag på godset Wedelslund vest for Aarhus, og arrangørerne Godset Wedelslund, Dansk Vintage Motor Club, Wedelslund Classic Car Club og VeteranPosten tøver ikke med at kalde det nu 6 træf i rækken for en tradition – en tradition som både arrangører og de flere tusinde gæster ser frem til og reserverer derfor dagen i kalenderen.

Træffet er åbent for klassiske køretøjer, der er ældre end 25 år. Der er særligt parkeringsområde for nyere specialkøretøjer. Der opkræves et mindre beløb i entre (Børn under 16 år gratis).

Om dette års Træf- og Køretøjsdag

På den årlige Historiske Køretøjsdag, Fars Dag, Grundlovsdag eller hvad 5. juni nu er blevet døbt i tidens løb, afholdes der nu for 6. gang Danmarks største havefest på Træf og Køretøjsdagen på godset Wedelslund vest for Aarhus. Og det har allerede skabt sine egne traditioner, som igen i år kombineres med mange spændende nyheder. Har man deltaget tidligere år, ved man jo nok, hvad vi snakker om, men lad os tage sidstnævnte først:

På baggrund af den store tilstrømning af klassiske motorkøretø- jer, er parkeringsforholdene for disse bedret betydeligt, idet der er inddraget store arealer tæt på gårdspladsen og den populære park, hvor mange har nydt dagen i gode gamle og nye venners lag, måske i selskab med den medbragte madkurv eller et måltid fra en af de mange madboder. Mange deltagere har efterspurgt fællesparkering for klubber og måske et bestemt bilmærke, det bliver der også n plads til år. Dog bedes man helst komme samlet og med- dele, hvor mange man i givet fald kommer på jk@motorploven. dk eller tlf 30243177.

I år sættes der ekstra tryk på nyhederne, blandt andet vil man denne gang opleve to Harvard jager y med baggrund i anden verdenskrig boltre sig i luften over Wedelslund, og godsejer Jesper Ungstrup Nielsen vil løfte sløret for sine planer om en nostalgisk motorsportsbane på godset. Den har den populære engelske Good- wood som inspiration.

Og ikke mindst skal VeteranPostens 10 års fødselsdag fejres med et gigantisk morgenka ebord fra kl. 9.00 til 10.00. I år håber vi også på ere salgsboder, idet erfaringen er af mange lige har et par løse sedler eller en Mobilepay, der skal luftes i løbet af dagen. (forhåndstilmelding tilmelding på tlf 26287465).

Blandt traditionerne hører adgang til god mad og kolde drikkevarer garneret til god musik leveret af de fra tidligere år kendte Shakers og Roger and Over samt motor- og traktorblues med H.P. Lange & Friends, denne gang med udvidet besætning og to motorer, vi håber at få til at spille i takt.

En anden tradition er en specialudstilling, der denne gang vil vise det populære italienske bilmærke Alfa Romeo i fortid og nutid. Blandt traditionerne kan også være en hippielejr, en grøn lejr med militærkøretøjer, en spændende ud- stilling af lastbiler, brandbiler og to-hjulede køretø- jer, og den allervigtigste udstilling – deltagernes køretøjer, der igen i år vil afspejle årtiers tekniske udvikling.

Træ et er nemlig åbent for alle motorkøretøjer ældre en 25 år. Kommer man i et nyere køretøj, er parkeringsforholdene også forbedret for disse. I år bliver der fra 1. april mulighed for forhåndstilmelding på www. veteranposten.dk. Benytter man sig af dette, er prisen kun 50 kr pr. person, medens det ved indgangen koster 75 kr. Unge under 16 år kommer selvfølgelig gratis ind, ligesom der naturligvis heller ikke betales parkeringsafgift for de udstillede køretøjer.

Træ et afvikles igen i år i et samarbejde mellem Wedelslund Gods, VeteranPosten, Wedelslund Gods Classic Car Club og Dansk Vintage Motor Club. Nærmere oplysninger kan fås ved Steen Jør- gensen tlf 76400014, Jørgen Kjær tlf 30243177 og Wedelslund Gods tlf 26287465.

Klik her for forhåndstilmelding. Du sparer 25 kr. pr. person!

Træf- og Køretøjsdag på Wedelslund Gods 2017

Wedelslund Gods