Træf- og Køretøjsdag på Wedelslund Gods 2018

5 juni kl. 9:00 - 17:00

Fars dag på Wedelslund Gods d. 5. juni 2018

Den 5. juni 2018 afholdes igen Træf og Køretøjsdag på godset Wedelslund vest for Aarhus, og arrangørerne Godset Wedelslund, Dansk Vintage Motor Club, Wedelslund Classic Car Club og VeteranPosten tøver ikke med at kalde det nu 7 træf i rækken for en tradition – en tradition som både arrangører og de flere tusinde gæster ser frem til og reserverer derfor dagen i kalenderen.

I år er det netop 100 år siden den første Nimbus så dagens lys – og det skal da fejres! Derfor lægges der op til, at Træf- og Køretøjsdagen på Wedelslund Gods den 5. juni også bliver Danmarks og Verdens største træf for Nimbus motor cyklerne.

Træffet er åbent for klassiske køretøjer, der er ældre end 25 år. Der er særligt parkeringsområde for nyere specialkøretøjer.

OBS: Kun adgang ved forhåndtilmelding

Vi vil gerne give deltagerne en god oplevelse, og tage godt imod ejerne i og på deres gamle køretøjer, som jo er målgruppen for træffet, ved at undgå kø ved indgang og parkering og at skulle håndtere de mange kontanter i køen. Derfor skal man i år tilmelde sig på forhånd, og vi sælger kun de 3.000 billetter på www.veteranposten.dk

-Vi håber, deltagerne har forståelse for dette tiltag, det kan jo være svært at begrænse en succes, men vi har også erfaret, at det er et stort irritationsmoment med de lange køer ved indgang og parkeringsareal. Og køber man så sin billet i god tid byder VeteranPosten på morgenkaffe og rundstykker. Entreprisen er 75 kr. frem til 27. maj for personer over 15 år. Herefter er prisen 100 kr. pr. person. (Børn under 16 år gratis).

Køb din billet her

Træf- og Køretøjsdag på Wedelslund Gods 2018