Stumpemarked i Aars lørdag den 21. april 2018 – kom og vær med!

Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia i marts måned er nu overstået med særdeles stor succes, og nu gælder det så Aars Stumpemarked på en forhåbentlig dejlig forårsdag den 21. april.

Alle stande er solgt, og bliver fyldt op med alverdens herligheder for alle, der elsker gamle køretøjer på 2, 3 og 4 hjul, tonsvis af reservedele, retro-ting, modelbiler, emaljeskilte, litteratur og meget, meget andet. Her vil være noget for enhver smag og pengepung.

Der er allerede tilmeldt mange biler, motorcykler, knallerter o.s.v., så afsæt god tid til at kigge på det hele fra en svunden tid, der aldrig mere vender tilbage. Det er en fortryllende rejse tilbage i tiden, hvor alt var mere enkelt. Kun ved at kende fortiden, kan man bedre forstå fremtiden. Og det er da fantastisk at sammenligne f.eks. en Opel Rekord A model fra 1964 med vore tiders avancerede/elektroniske biler, der er tæt på at blive selvkørende.

Vi udstiller verdens eneste Sekura Mini årgang 1983, bygget på fabrikken Sekura A/S i Randers. Efter 35 år i designer Ray Innes garage i Scotland har HP-bilnostalgi.dk hentet den hjem og restaureret den 100 %, så den i dag fremstår som næsten fabriksny. Bilen har teknik fra Austin Clubman og Cooper, toptunet motor med racer-gearkasse. Kom og se den, rør ved den og få en snak med bilens ejer.

Er du også f.eks. på udkig efter en manual eller en brochure på dit gamle køretøj, kan du formentlig finde det på Aars Stumpemarked. Specialkøretøjer på såvel 2, 3 og 4 hjul er særdeles velkommen. De får GRATIS parkering i HAL 3 og rækker denne hal ikke, så også på et dertil indrettet område udenfor. Føreren kommer gratis ind, evt. passagerer betaler normal entre.

Mød op i Aars på denne skønne forårsdag og sug de mange dejlige indtryk til dig, indtryk og gode minder lige til at sætte ind på oplevelseskontoen.

Aars Stumpemarked er stedet, hvor folk mødes, slukker for mobilen og taler sammen på god gammeldags facon. Her opstår nye venskaber og gamle venskaber vedligeholdes.

Husk at få vores gratis Messeavis i BT-format med hjem – skrevet af Hans Pedersen – HP-bilnostalgi.dk

Vi ses i Aars lørdag den 21. april, team’et bag Aars Stumpemarked glæder sig til at byde alle velkommen!

Se mere: www.aars-stumpemarked.dk   facebook.dk/aarsstumpemarked

 

 

 

 

Aars Stumpemarked lørdag den 21. april 2018