Bilmesse & Brugtmarked, Fredericia den 18. og 19. oktober 2014.

Gæsterne kan allerede nu begynde at glæde sig til den kommende Bilmesse & Brugtmarked i Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia den 18. og 19. oktober 2014.

Vi præsenterer denne gang et spændende TEMA, nemlig General Motors danske samlefabrik i København i perioden 1923 – 1974.

Tema’et får sin egen stand på 350 m2, hvor vi har samlet nogle af de populære dansk samlede biler fra den dynamiske og spændende tid i København. Vi kan af gode grunde ikke vise alle General Motors modeller, men vi har med stor omhu valgt de mest populære ud – biler de fleste nok husker, biler der efterhånden er sjældne at se.

Vi har også fundet en Chevrolet Touring Superior årgang 1923, der har stået i en lade i 81 år. Bilen har derfor med garanti KUN kørt 5.500 km. Bilen er fuld køreklar, synet og godkendt og er på danske nummerplader. Den ser ud som den blev fundet – med masser af patina.

I den noget nyere afdeling kan vi som de første præsentere sidste nye model af Chevrolet Corvette Convertible, den legendariske Corvette der første gang så dagens lys i 1953, og var en sensation da karosseriet var fremstillet i glasfiber.

Den udstillede er en årgang 2014, monteret med en V8-motor der yder 560 HK, automatgear med gearvælger i rattet, og så er det den første standard Corvette med en ramme fremstillet i aluminium. Bilen har en tophastighed på 305 km/t.

 

På den hurtige langside kan vi også byde på en Ferrari 360 Spider, en Lamborghini Gallardo, Fiat Abarth og andre italienske lækkerier.

Som noget relativt nyt kan alle gæster tage en spændende messeavis med hjem, en avis hvor hovedhistorien er de godt 50 år med General Motors International i København.

Der er fyldt helt op på de 28.000 m2 med mere end 400 salgsbiler/motorcykler m.m. Gæsterne kan kigge på køretøjerne og afslutte en evt. handel med ejeren direkte på stedet.

Traditionen tro er der masser af stumper, reservedele, litteratur, modelbiler, retro-beklædning, emaljeskilte og meget, meget mere, og 4.000 m2 er udlagt som antik-, samler- og kræmmermarked.

Også som tidligere vil der være ca. 40 mærkeklubber til stede, bl.a. DVMC, og Dansk Veteranbil Klub der i år fejrer sit 60 års jubilæum.

Jo, igen bliver det et brag af en udstilling, hvor folk mødes og venskaber vedligeholdes, så på herligt gensyn i Fredericia den 18. og 19. oktober 2014 – det hele er lige til at sætte ind på oplevelseskontoen!

Kom og mød DVMC på messen. Vi glæder os til at se dig!