• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Træf- og Køretøjsdag på Wedelslund Gods 2018

5 juni kl. 9:00 - 17:00

Fars dag på Wedelslund Gods d. 5. juni 2018

Den 5. juni 2018 afholdes igen Træf og Køretøjsdag på godset Wedelslund vest for Aarhus, og arrangørerne Godset Wedelslund, Dansk Vintage Motor Club, Wedelslund Classic Car Club og VeteranPosten tøver ikke med at kalde det nu 7 træf i rækken for en tradition – en tradition som både arrangører og de flere tusinde gæster ser frem til og reserverer derfor dagen i kalenderen.

Træffet er åbent for klassiske køretøjer, der er ældre end 25 år. Der er særligt parkeringsområde for nyere specialkøretøjer.

Dette år Fars dag på Wedelslund Gods

I år er det netop 100 år siden den første Nimbus så dagens lys – og det skal da fejres! Derfor lægges der op til, at Træf- og Køretøjsdagen på Wedelslund Gods den 5. juni også bliver Danmarks og Verdens største træf for Nimbus motor cyklerne.

-Vi håber derfor, at ejerne af de stadig eksisterende Nimbus Kakkelovnsrør og Humlebier vil være med til at fejre dette danske industriikon. Og der skulle være god lejlighed til at samle et stort udvalg, idet man mener at omkring 4.000 af de omkring 12.000 producerede stadig er indregistrerede og formentlig køreklare, og et tilsvarende antal findes formentlig stadig på museer og i samlinger, som ikke er indregistrerede, lyder fra arrangørerne VeteranPosten, Wedelslund Gods, Wedelslund Gods Classic Car Club og Dansk Vintage Motor Club, der derfor håber, at et stort antal af danske Nimbus-ejere vil deltage i Danmarks største havefest for ejere af klassiske køretøjer.

Og det bliver ikke det eneste danske industriikon, der bliver fejret ved træffet. Et større udvalg af det danske KZ-fly, der første gang var i luften for godt 80 år siden i 1937 vil fylde landingsbanen og luften over godset.

I år bliver der endvidere afsat ekstra arealer til klubområdet, hvor klubber eller lignende efter forudgående aftale kan parkere samlet. Vi har således allerede tilsagn fra flere klubber. Der bliver et Little Italy og hvorfor ikke en US Car Camp eller veterancampingplads? Aftale træffes på tlf 30243177 eller mail jk@motorploven.dk senest 15. maj.

Ford Classic Club Danmark fylder 25 år, og det fejres med en særudstilling på Træf- og Køretøjsdagen, der også som tidligere år byder på traktor- og motorblues, 50`er rock, salgsboder, madboder og ikke mindst hygge i parken og på gårdspladsen.

OBS: Kun adgang ved forhåndstilmelding

Vi vil gerne give deltagerne en god oplevelse, og tage godt imod ejerne i og på deres gamle køretøjer, som jo er målgruppen for træffet, ved at undgå kø ved indgang og parkering og at skulle håndtere de mange kontanter i køen.

Derfor skal man i år tilmelde sig på forhånd, og vi sælger kun de 3.000 billetter på www.veteranposten.dk

-Vi håber, deltagerne har forståelse for dette tiltag, det kan jo være svært at begrænse en succes, men vi har også erfaret, at det er et stort irritationsmoment med de lange køer ved indgang og parkeringsareal. Og køber man så sin billet i god tid byder VeteranPosten på morgenkaffe og rundstykker. Entreprisen er 75 kr. frem til 27. maj for personer over 15 år. Herefter er prisen 100 kr. pr. person. (Børn under 16 år gratis).

Køb din billet her

Nærmere oplysninger ved Steen Jørgensen, VeteranPosten tlf 76400014,

Dansk Vintage Motor Club, Jørgen Kjær tlf 30243177 og Wedelslund Gods tlf. 26287465.

Træf- og Køretøjsdag på Wedelslund Gods 2018

Wedelslund Gods