Søndag den 29. marts 2015 afholdes specialauktion over biler, traktorer til traktortræk, motorcykler, både og campingvogne. Auktionen starter kl. 11.00, men dørene åbnes allerede kl. 9.00, hvor det er muligt at komme og efterse effekterne. Kataloget forventes på nettet ca. 10 dage før auktionen. 

Der er foreløbigt tilmeldt ca. 50 biler, mange veterantraktorer, campingvogne, både, motorcykler m.m.

Sandt at sige har jeg været skeptisk overfor begejstringen for ladefund, der har nået nye højder de sidste par år. Men da jeg i sidste uge stod midt i eet, så skete der noget.

For selv en skeptiker kan blive grebet af stemningen. Og det er meget det, som et ladefund handler om, gik det op for mig: Stemningen. Lugten. Lydene. Uberørtheden. Lyset – eller manglen på det. Historien bag. Og selve bilerne? Åhjo, de er også med i ligningen.

Men se lige med herunder og mærk godt efter i maven: Hvad er det for mekanismer, der træder i værk, når man åbner porten til en lade, der gemmer på en samlers kæreste ejer?

Noget sker der i hvert fald, og jeg var selv overrasket over hvor meget, og er nu spændt på at se hvad der sker til auktionen. For dette fund var altså Campen Auktioners overraskelse til auktionen palmesøndag den 29. marts, og det hele skal bortauktioneres uden mindstepriser. Kernen i auktionen i Randers er ellers Poul Spangsbergs samling (som man kan læse mere om hér), men hertil kommer nu det vaskeægte ladefund, som man ser i videoen.

 

Adresse: Myntevej 2, 8920 Randers. 

Forårsauktion med klassiske biler