en-lang-raekke-af-episoderne-fra-fdm-jyllandsringens-50-aarige-historie

En lang række af episoderne fra FDM Jyllandsringens 50-årige historie bliver for en aften vakt til live på Silkeborg Arkiv (foto: Morten Alstrups arkiv).

I år har racerbanen FDM Jyllandsringen i Resenbro ved Silkeborg kunnet fejre 50 års jubilæum. Sportsligt skete det med et stort jubilæumsløb i april, der bl.a. bød på premiere i Danish Thundersport Championship og rekordforsøg med Danmarks Formel 1-kører, Kevin Magnussen.

                      Nu sørger Silkeborg Arkiv også for at fejre jubilaren. Arkivet har nemlig arrangeret en foredragsaften mandag den 14. november, hvor Morten Alstrup kommer til stede og fortæller historien om racerbanen.

                      Morten Alstrup står bag flere bøger om dansk bilsports historie og har i mange år været speaker på FDM Jyllandsringen. I sit foredrag vil han fortælle om racerbanens tilblivelse, nøglepersonerne og de vigtigste sportslige begivenheder, ligesom han har dykket ned i sit righoldige arkiv og viser gamle fotos og film fra racerbanen.

                      Foredraget finder sted mandag den 14. november klokken 19.00 på Orange Scene på Silkeborg Arkiv, Hostrupsgade 41A, i Silkeborg. Nærmere informationer findes på silkeborgarkiv.dk.

Hør historien om FDM Jyllandsringen