Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bilmesse og Brugtmarked – Fredericia – Aflyst

21 marts kl. 9:00 - 22 marts kl. 16:00

Bilmesse & Brugtmarked den 21. – 22. Marts er AFLYST!

Som det ser ud nu er det ikke muligt at vi kan afholde forårets Bilmesse & Brugtmarked den 21. – 22. Marts og er i samråd med MESSE C, Fredericia blevet enige om at aflyse og i stedet for se fremad mod efterårets messe den 17. – 18. oktober, hvor situationen med Corona forhåbentlig er under kontrol.

Vi beklager den lange reaktionstid fra vores side, men der har været mange scenarier på bordet og vi har snakket med utallige udstillere, publikum, samarbejdspartner, samt ikke mindst internt og med Messe C, omkring hvordan situationen skulle/kunne tackles bedst muligt, men det er nu klart at det ikke vil være en mulighed at afholde messen på nogen positiv måde for hverken publikum, udstillere, Bilmesse & Brugtmarked eller for hele den danske befolkning og samfund, som er under et stort pres i den kommende tid, som vi heller ikke ønsker at bidrage negativt til, selvom det kommer til at have store omkostninger for os.

Har man bestilt og betalt, så vil billetter eller standpladser blive overført til efterårets bilmesse den 17. – 18. oktober, eller man kan få betalingen fuldt refunderet, ved at henvende sig til os skriftligt, når vi har det praktiske på plads.

Vi beder venligst om kun at kontakte os telefonisk ved akutte spørgsmål, da telefonerne for tiden er rødglødende og vi er i gang med at begrænse omfanget af aflysningen for alle parter involveret ved at have forbindelse til medier, samarbejdspartnere mv. der skal have besked.

Vi glæder os til at vi ses igen til efteråret til Bilmesse & Brugtmarked den 17. – 18. oktober, når vi har lagt alt dette bag os!

Bilmesse og Brugtmarked – Fredericia – Aflyst

Detaljer

Start:
21 marts kl. 9:00
Slut:
22 marts kl. 16:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Messecenter, Fredericia
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia, Danmark
+ Google Map