Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Classic Race Århus

15 maj kl. 8:00 - 17 maj kl. 18:00

300 ENESTÅENDE KLASSISKE BILER UDSTILLES I MINDEPARKEN UNDER CLASSIC RACE AARHUS

 DET BLIVER ET KÆMPE TILLØBSSTYKKE, NÅR OP TIL 300 VETERANBILER FRA 45 VETERANKLUBBER INVITERES TIL MINDEPARKEN FOR AT HYLDE FÆLLESSKABET OG VORES MOTORHISTORISKE KULTURARV.

Under Nordeuropas største racefestival Classic Race Aarhus fra den 15.-17. maj 2020 vil der være mulighed for en nostalgisk og anderledes oplevelse, når 300 historiske og klassiske biler samles i Mindeparken. Her vil festivalens gæster – både små og store, unge og ældre – have mulighed for at opleve et pust fra fortiden og komme helt tæt på de historiske motorkøretøjer.

“Det bliver en helt enestående parade af klassiske veteranbiler. Vi er i gang med en videreudvikling af vores racefestival – der bliver rigtig mange nye tiltag. Vi vil skabe en gigantisk byfest for alle generationer – fra børn og unge til deres forældre og bedsteforældre – men vores DNA er og bliver klassisk motorsport. Derfor er det fantastisk, at vi nu kan præsentere op til 300 veterankøretøjer i det smukke område,” siger Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus.

Hele 45 veteranklubber engagerer sig for at samle de 300 klassiske køretøjer i Mindeparken. Festivalens gæster kan opleve alt lige fra de tidløse klassikere over hurtige potente amerikanerbiler til nostalgiske gensyn med biler fra vores barndom. Eksperter vil kåre flere af veterankøretøjerne indenfor forskellige kategorier. Den mest populære kåring bliver sandsynligvis publikumsprisen, hvor tilskuerne bliver bedt om at kåre den bil, de synes bedst om.

Dansk Vintage Motor Club vil som tidligere år være repræsenteret både som med arrangør af Classic Car Park i Tangkrogen og med en klubstand i Mindeparken. Klubmedlemmerne opfordres til at deltage i dette.

Når Classic Race Aarhus afvikles den 15.-17. maj, bliver det med

en flot udstilling af klassiske biler (foto Classic Race Aarhus / Henrik Sørensen)

 

Vil du vide mere om Classic Race Århus, kan du gå ind på deres hjemmeside som er craa.dk

Classic Race Århus

Detaljer

Start:
15 maj kl. 8:00
Slut:
17 maj kl. 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Classic Race, Århus
Strandvejen
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
craa.dk