Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Event for entusiaster og ejere af køretøjer

4 april kl. 10:00 - 14:00

NB! Der gøres opmærksom på at DVMC ikke er medarrangør af disse arrangementer.

EVENTET ER UDSAT på grund af risiko for spredning af coronavirus. Motorstyrelsen afholder den 4. april 2020 et arrangement, hvor du kan komme og se de nye historiske nummerplader og stille spørgsmål.

 

På trods af myndighedernes anbefalinger om at være påpasselig i store forsamlinger, grundet truslen fra den verdensomspændende Corona virus, så er det stadig sådan at arrangementerne hos Motorstyrelsen den 4. april ruller af stablen som planlagt. Skulle forholdene ændre sig, så vil vi orientere om nyt via Facebook og hjemmeside.

I det seneste nyhedsbrev delte vi Motorstyrelsens invitation til deres event for veterankøretøjer. Se også dette link: https://motorhistorisk.dk/wp-content/uploads/2020/02/Motorstyrelsen_Invitation_til_veteranbilevent.pdf

Både vi og Motorstyrelsen håber at se så mange som muligt på et af de fire motorcentre beliggende i Aalborg, Aarhus, Odense og Høje Taastrup. Du vil kunne møde repræsentanter fra Motorhistorisk Samråds bestyrelse ved alle fire lokationer, hvor vi vil være til stede fra kl. 10 – 14.

Steen Rode-Møller
Formand
Motorhistorisk Samråd

Event for entusiaster og ejere af køretøjer

Detaljer

Dato:
4 april
Tidspunkt:
10:00 - 14:00

Sted

Motorstyrelsen
Danmark