Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jesperhus Blomsterparks veteranåbning 2022

7 maj kl. 9:00 - 16:00

Kære Veteranbilejer

Tak for deltagelse i Jesperhus Blomsterparks veteranåbning 2021.

Det var igen en dejlig dag og helt specielt på en efterårsdag. Men det var en rigtig fin dag med mange glade gæster og udstillere. Tusind tak for opbakningen.

I 2022 afholder vi veteranbilåbningen Lørdag d. 7. maj og jeg håber naturligvis på at se dig igen.

Jesperhus ønsker som altid Danmarks største veteranbiludstilling og invitationen er sendt ud til alle som på et eller andet tidspunkt har deltaget i vores åbning. Der er dog stadig mulighed for, at nogen alligevel ikke modtager invitationen, så jeg håber, at du vil være behjælpelig med at få den ud til så mange som muligt. Derfor vil jeg bede dig videresende invitationen til alle dem du kender der også har en veteranbil på min. 35 år.

  1. Jeg har stadig udfordringer med at få invitationen ud til klubmedlemmer, så derfor en stor bøn til dig, som modtager denne mail på vegne af en klub. Du er bindeleddet og jeg er sikker på, at du har en medlemsliste med mailadresser ….HUSK derfor at sende denne mail til alle medlemmer, så de også får chancen for at deltage.Til Klubber –  Her er netop chancen for at starte træfsæsonen op, så saml hele din klub og tag på en super billig weekendhyggetur i Jesperhus denne weekend. Tjek priser på invitationen.

Jeg glæder mig for 14. år utroligt meget til igen at byde dig velkommen til Danmarks smukkeste veteranbiludstilling lørdag d. 30. april 2022.

Venlig hilsen

Karin Nielsen
Reception-Salg-BtB-Events

 

Jesperhus Blomsterparks veteranåbning 2022

Detaljer

Dato:
7 maj
Tidspunkt:
9:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Jesperhus Blomsterpark
Legindvej 30
Nykøbing Mors, 7900 Danmark
+ Google Map
Telefon:
9670 1400
Hjemmeside:
www.jesperhus.dk