Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Jesperhus Blomsterparks veteranåbning 2023

29 april kl. 9:00 - 16:00

Kære Veteranbilejer

Tak til din deltagelse i Jesperhus Blomsterparks veteranåbning,  Det var i 2022 endnu en  fantastisk dag, som det er hver gang, når vi får besøg af jer og jeres flotte biler.

I 2023 afholder vi veteranbilåbningen Lørdag d. 29. april 2023 og jeg håber naturligvis på at se dig igen.

Jesperhus ønsker som altid Danmarks største veteranbiludstilling og invitationen er sendt ud til alle som på et eller andet tidspunkt har deltaget i vores åbning. Der er dog stadig mulighed for, at nogen alligevel ikke modtager invitationen, så jeg håber, at du vil være behjælpelig med at få den ud til så mange som muligt. Derfor vil jeg bede dig videresende invitationen til alle dem du kender der også har en veteranbil på min. 35 år.

  1. Jeg har stadig udfordringer med at få invitationen ud til klubmedlemmer, så derfor en stor bøn til dig, som modtager denne mail på vegne af en klub. Du er bindeleddet og jeg er sikker på, at du har en medlemsliste med mailadresser ….HUSK derfor at sende denne mail til alle medlemmer, så de også får chancen for at deltage.Til Klubber –  Her er netop chancen for at starte træfsæsonen op, så saml hele din klub og tag på en super billig weekendhyggetur i Jesperhus denne weekend. Tjek priser på invitationen.

Jeg glæder mig utroligt meget til igen at byde dig velkommen til Danmarks smukkeste veteranbiludstilling lørdag d. 29. april 2023.

Ha´ en god dag

Karin Nielsen
Reception-Salg-BtB-Events

 

Jesperhus Blomsterparks veteranåbning 2023

Detaljer

Dato:
29 april
Tidspunkt:
9:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Jesperhus Blomsterpark
Legindvej 30
Nykøbing Mors, 7900 Danmark
+ Google Map
Telefon:
9670 1400
Hjemmeside:
www.jesperhus.dk