På en gammel gård i den franske by Echire fik en familie en utrolig oplevelse. Da de undersøgte en gammel, støvet lade på gården, fandt de en fantastisk samling af 60 vintage-biler, der var dækket af store bunker af aviser og bøger. Det skriver Daily Mail.

Lade gemte på gylden hemmelighed

Bilerne, der stammer fra 1930’erne og op til 1970’erne, blev samlet af Roger Baillon, som drømte om at sætte dem i stand og åbne et bilmuseum. Hans planer blev dog knust, da han måtte sælge 50 ud af sine 110 biler.

De 60 biler, som ikke blev solgt, blev gemt væk på en gård i en gammel lade. Da Roger Baillon døde for 10 år siden, overgik gården til hans søn Jaques Baillon. Han døde dog sidste år.

-

Roger Baillons børnebørn arvede derefter gården, uden at de havde nogen idé om den unikke bilsamling. Da de fandt bilerne, tilkaldte de derfor en ekspert i klassiske biler og en person fra et auktionshus, som kunne vurdere værdien på bilerne.

Eksperterne kunne forklare familien, at den store bilsamling indeholdt en Maserati A6G Gran Sports fra 1956, som der kun findes tre af i verden.

Desuden var der en Talbot-Lago, som var ejet af den egyptiske konge Farouk, og en Ferrari 250GT SWB California Spider fra 1961, som blandt Ferrari-entutiaster vurderer til en værdi på omkring 90 millioner kroner.

Den sjældne bilsamling, der blev vurderet af de to eksperter til at have en værdi på knap 100 millioner kroner, bliver solgt på auktion 6. februar 2015 i Paris.

-

Lade gemte på gylden hemmelighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *