Great Britain - Classic Motor Show 2016-1

Træffet for folk med hang til alt britisk, om det så er biler, busser, lastbiler, motorcykler, traktorer eller varevogne.

Konceptet er det samme som forrige år, men træfpladsen er rykket mere mod nord og en ægte middelalderborg sætter scenen om lørdagen hvor alle køretøjerne for alvor skal vises frem.

Træffet afholdes i weekenden 19. – 21. august, hvor Limfjords Camping og Vandland danner rammerne for overnatning, forplejning og de festlige og kulturelle tiltag. Campingpladsen ligger i Vestsalling i Skive Kommune, hvor der i området også findes andre fine overnatningsmuligheder. Stedet ligger i den fantastiske natur tæt på vandet, så der er rig mulighed for at alle får en skøn weekend.

Lørdag rykker alle køretøjer til Spøttrup Middelalderborg, Danmarks bedst bevarede middelalderborg, hvor alle køretøjer udstilles og der sker en række aktiviteter igennem dagen. Der vil blandt andet være levenedgørelse af middelalderfolk på borgen, et markedsområde og flere andre tiltag er i støbeskeen.

Det er vigtigt at understrege at man godt kan deltage i træffet kun om lørdagen på Spøttrup Middelalderborg, men arrangørerne vil alligevel gerne have en fornemmelse af hvor mange der deltager og derfor vil en tilmelding være nødvendig.  Dette sker på MIGB.dk hvor der også er mulighed for at få mere information.

Der bliver rig mulighed for at kigge på alle slags køretøjer fra landet som gav os store mærker som: Austin, Bedford, Caterham, engelsk Ford, Jaguar, Jensen, Jowett, Land Rover, Leyland, Lotus, MG, Mini, Morgan, Morris, Rolls Royce, Rover, Sunbeam, Triumph, Vauxhall, Wolseley, og mange andre stolte engelske køretøjer.

Igennem hele weekenden vil der mulighed for at købe dansk og engelsk øl, men også træffets eget øl, MIGB Classic 2016 vil kunne nydes sammen med god mad og andre delikatesser.

Ud over at kigge på en masse funklende køretøjer, så er der også mulighed for at nyde området tæt på Limfjordens breder.

Great Britain - Classic Motor Show 2016-2

Vær Kritisk – Kør Britisk og kom til Made In Great Britain – Classic Motor Show

Dato: 19. – 21. August 2016
Sted: Limfjords Camping & Vandland, 7860 Spøttrup, Danmark

Information:

www.MIGB.dk
www.facebook.com/MIGB.dk

Arrangør: Made In Great Britain Association.
Træfansvarlige: Ulrik Andreasen og Freddy Laursen

Made In Great Britain – Classic Motor Show