HP-bilnostalgi.dk og Dansk Vintage Motor Club – klubben hvor de ægte ildsjæle dyrker der hobby – arrangerer igen i tæt samarbejde med Randers Cityforening

DSC_0495

Motor Nostalgi på Østervold i Randers

Lørdag den 11. april 2015 fra kl. 09.00 – 15.00

Efter en lang mørk vinter, hvor dagene bare blev kortere og kortere, længes vi alle efter det dejlige danske forår, så vi for fuld udblæsning igen kan lufte vore køretøjer medens vi er så heldige stadig at være til på denne herlige planet, hvilket jo ikke er en selvfølge.

Derfor: Sæt noget ind på din oplevelseskonto!

Tag fri denne lørdag og læs køretøjet med familie og venner, uanset om køretøjet har 2, 3 eller 4 hjul, husk picnic-bordet og de små klapstole, termokanden med kaffe, øl eller vand eller måske en flaske god rødvin og lidt franske kartofler.

Sæt kursen mod det smukke Østervold i Randers Centrum, hvor vi iflg. aftale med Randers Cityforening har fået hele det flotte lukkede areal til vores rådighed på denne forårs-lørdag.

Her udstiller vi vore flotte køretøjer, her mødes vi, her er der tid og lejlighed til at tale sammen, her leves livet – ja, vi kalder det livskvalitet!

Alle er meget velkommen – du behøver ikke være medlem af vores klub – bare mød op til en hyggelig dag, hvor vi sammen tager hul på den nye sæson.

Altså mødes vi lørdag den 11. april 2015 på Østervold i Randers.

Af hensyn til planlægning, herunder evt. afspærring af Østervold, må i godt lige ringe eller sende en mail om Jeres deltagelse. Selv om Østervold er et stort område, så er der jo ikke ubegrænset plads.

Ring til Hans Pedersen, 29 84 82 82 eller 87 79 22 66. Mail: hans.pedersen@bilnostalgi.dk

Motor Nostalgi på Østervold i Randers 2015

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *