HP-bilnostalgi.dk og Dansk Vintage Motor Club arrangerer i samarbejde med Randers Cityforening

 

Motor Nostalgi på Østervold i Randers 2018

Lørdag den 7. april 2018 fra kl. 09.00 – 15.00

 

Efter en lang mørk vinter længes vi alle efter det dejlige danske forår, så vi for fuld udblæsning igen kan lufte vore køretøjer medens vi er så heldige stadig at være til på denne herlige planet, hvilket jo ikke er en selvfølge.

Derfor siger vi: Sæt noget ind på oplevelseskontoen!

Tag fri en dag og læs køretøjet med familie og venner, uanset om køretøjet har 2, 3 eller 4 hjul, husk picnic-bordet og de små klapstole, termokanden med kaffe, øl eller måske en flaske god rødvin og lidt franske kartofler.

Kør til det smukke Østervold i Randers Centrum, hvor vi iflg. aftale med Randers Cityforening har fået hele det flotte lukkede areal til vores rådighed denne dejlige forårs-lørdag.

Vi får endnu mere plads, da vi også inddrager Jens Otto Krags Plads til højre for Østervold, når man kører opad mod hingsten. På denne måde undgår vi at skulle spærre Østervold af.

Her udstiller vi vore flotte køretøjer, her mødes vi, her taler vi minsandten med hinanden, her leves livet – ja, vi kalder det livskvalitet.

Og denne gang får publikum lejlighed til at se et stykke Randers-industrihistorie, idet HP-bilnostalgi.dk præsenterer sin helt unikke Sekura Mini, der efter 35 år igen ruller på egne hjul. Sekura Mini blev bygget hos Sekura A/S i Randers omkring 1982-83. Tegnet og bygget af den skotske designer Ray Innes. Ægte bilnostalgi med en fantastisk historie, som kun ejeren Hans Pedersen kender i alle detaljer. Se mere om bilen på www.HP-bilnostalgi.dk – se under Sekura Mini.

 Motor Nostalgi på Østervold er noget af det første der sker i 2018, lige inden en ny sæson for alvor begynder. Og husk nu begejstringens glæde over alle køretøjerne, den er ganske gratis og afgjort sundt for helbredet.

ALLE er meget velkommen – bare mød op til en hyggelig dag.

Vær god mod dig selv og hinanden, tag fri denne skønne forårs-lørdag og kør til Østervold i Randers.

ALTSÅ mødes vi lørdag den 7. april 2018 på Østervold i Randers. Af hensyn til planlægning m.v. må i godt lige ringe eller maile – helt uforbindende – om jeres deltagelse. Selv om Østervold og Jens Otto Krags Plads er et stort område, så er der trods alt grænser for, hvor mange køretøjer, der er plads til.

Det er ganske GRATIS at deltage.

Ring til Hans Pedersen, 29 84 82 82 eller mail: hans.pedersen@bilnostalgi.dk

VEJRUDSIGTEN FOR LØRDAG DEN 7. APRIL: Sol og op til 15 graders varme

 

 

Motor Nostalgi på Østervold i Randers