Kære alle i SportsCarClub

Fra Aarhus City Forening har vi modtaget en invitation til at deltage i et fantastisk spændende arrangement på Bispetorv – læs her om den store EUROPA-Festival i hjertet af Aarhus:

Kom til KÆMPE EUROPA-Festival i Aarhus City med SportsCarClub og AutoGallerietAarhus.

Onsdag den 4. juni afholder Aarhus City en KÆMPE Europa-inspireret shopping-, rejse- og kulturfestival – og her inviteres medlemmer af SportsCarClub og Autogalleriet Aarhus til at deltage med klassiske EUROPÆISKE biler. (Deltagelse i arrangementet er aftalt mellem SportsCarClub v.Michael Flintholm og Aarhus City Forening (www.aarhus-city.dk).

 

Hvor og hvornår?

Onsdag den 4. juni (dagen før Grundlovsdag) bliver Aarhus midtby fyldt med arrangementer, musik, udstillinger, kæmpe-parade og meget mere, der alt sammen tager afsæt i Europa. En del af byens mest centralt beliggende pladser –Bispetorvet, mellem Aarhus Teater og Domkirken – bliver afsat til udstilling for bl.a. europæiske biler.

Vis din spændende – europæiske – bil på Bispetorv!

Cityforeningen inviterer ejere af klassiske europæiske biler og sportsvogne til at mødes og vise deres fantastiske køretøjer frem for de op mod 150.000 mennesker, som i løbet af dagen kommer til Aarhus. I kan komme allerede fra kl. 10.00 og der vil være gratis parkering hele dagen til midnat for 40-50 biler afhængig af pladsen. Vi har desværre ikke plads til alle. Derfor kører vi efter princippet ”først til mølle”, men der kan måske sagtens være udskiftning og ledige pladser i løbet af hele dagen og aftenen.

Markedsføring

Aarhus City Forening sørger for at SportsCarClub og AutoGallerietAarhus præsenteres med artikel i den store eventavis som distribueres i 150.000 eksemplarer i hele Stor-Aarhus.

Bare mød op – men send gerne et billede

Vi ved, at deltagelse kan være afhængig af vejret. Men vi håber virkelig, at mange vil møde op, uanset om solen skinner fra en skyfri himmel – eller om der kan risikere, at komme et par dråber regn…

Hvis I allerede ved, at I kommer – selvom vi ikke kan garantere høj solskin –  så send gerne en mail, så snart I kan, til koordinator Mikael Grand hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk.

Skriv hvilken bil I kommer med og send MEGET gerne et billede så hurtigt som muligt, der frit må bruges i markedsføringen. Det er jo en rigtig fin mulighed for at få netop dit køretøj i den store eventavis fra Cityforeningen!

På dagen vil vi aftale med 20-30 af jer, at I kan køre med i den fantastiske parade gennem byen (gå-tempo) hvor op mod 50.000 mennesker står langs ruten. (Afgang fra Bispetorv 17.30 mod havnen, hvor paraden starter kl. 18.00 og slutter ca. 19.30)

På forhånd 1000 tak og på gensyn i Aarhus til et brag af en Europa-Festival!

 

Links fra sidste års FESTIVAL hvor temaet var USA:

http://spotted.stiften.dk/gallerier/usa-optog-gennem-byen

http://spotted.stiften.dk/gallerier/amerikansk-festival

http://spotted.stiften.dk/gallerier/usa-indtog-aarhus#

Samt en kort film produceret af vores musikansvarlige Front of House, om koncert med The Temptations på Store Torv:http://www.youtube.com/watch?v=RyjBqI7I3b0

 

Evt. spørgsmål kan rettes til Michael Flintholm eller til Mikael Grand hos Aarhus City Forening på 20 99 68 69 ogmg@aarhus-city.dk.

TAK til Aarhus City Forening for denne unikke mulighed for at promovere vores spændende køretøjer – vi glæder os til at se mange til City Eventen den 4/6! Inden da ses vi naturligvis til ClassicRaceAarhus i næste weekend J Læs mere om alle de sidste nyheder på www.craa.dk

 

Mange hilsner

SportsCarClub
Michael Flintholm
www.sportscarclub.dk
mf@fgt.dk
70207027- 22474695

Nyt fra SportsCarClub – Kæmpe City-Event i Aarhus den 4. juni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *