• Nyheder

  • Møde om fælles nordiske udfordringer

   Møde om fælles nordiske udfordringer

   Som en del af det internationale arbejde Motorhistorisk Samråd deltager i, afholdes en gang om året Nordisk møde. Den seneste måned har vi afleveret tre høringssvar der alle har indflydelse på hvordan de historiske køretøjer vil blive håndteret i … Læs mere »
  • Motorhistorisk Samråd er på det nærmeste blevet bestormet med henvendelser om urimeligheden i denne razzia, og vi har derfor straks iværksat en dialog med Motorstyrelsen, og bedt dem om en tilbagemelding på en lang række argumenter der alle taler … Læs mere »
  • Sandheden om eftertragtede nummerplader

   Sandheden om eftertragtede nummerplader

   Det sker regelmæssigt, når vi modtager bestillinger på erklæringer vedrørende historiske plader, at bestilleren giver udtryk for et ønske om 1, 2 eller 3 cifrede numre. Læs mere »
  • Har din toldkvittering et liv i skyen?

   Har din toldkvittering et liv i skyen?

   Har du importeret en ældre bil eller motorcykel, så kan din kvittering for betalt told og moms, være et meget væsentligt dokument. Toldstyrelsen kan være behjælpelig med at finde din kvittering, hvis den er blevet borte. Læs mere »
  • Nyt fra MHS: Sådan får vi flere farver på nummerpladerne

   Nyt fra MHS: Sådan får vi flere farver på nummerpladerne

   En pæn del af sekretariatets hverdag er at skabe og udvikle kontakten til vores folkevalgte politikere på Christiansborg. Vi har stort fokus på at disse politikere altid kender til vores medlemmers ønske om bedre vilkår for de historiske køretøjer. Læs mere »
  • Motorhistorisk samråd: Minister gav forklaring på EU-regler

   Motorhistorisk samråd: Minister gav forklaring på EU-regler

   Minister gav forklaring på EU-regler Motorhistorisk Samråd havde tidligere på året bedt om foretræde for Transport, Bygnings, og Boligminister Ole Birk Olesen, med baggrund i harmoniseringen af periodesynsreglerne i EU, og det deraf afledte direktiv for køretøjssikkerhedspakken. Med i … Læs mere »
  • Kommunen har givet grønt lys til Classic Race Aarhus

   Kommunen har givet grønt lys til Classic Race Aarhus

   Mandag har Aarhus Kommune givet Classic Race Aarhus betingelserne for, hvordan 2018-udgaven af løbet skal foregå. Dette kommer, efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet først på året underkendte kommunens dokumentationsarbejde med tilladelsen til Classic Race Aarhus. Læs mere »
  • Verdens største Nimbus-træf på Wedelslund den 5.juni

   Verdens største Nimbus-træf på Wedelslund den 5.juni

   Verdens største Nimbus-træf på Wedelslund I år er det netop 100 år siden den første Nimbus så dagens lys – og det skal da fejres! Derfor lægges der op til, at Træf- og Køretøjsdagen på Wedelslund Gods den 5. … Læs mere »
  • Aars Stumpemarked lørdag den 21. april 2018

   Aars Stumpemarked lørdag den 21. april 2018

   Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia i marts måned er nu overstået med særdeles stor succes, og nu gælder det så Aars Stumpemarked på en forhåbentlig dejlig forårsdag den 21. april. Alle stande er solgt, og bliver fyldt op med … Læs mere »
  • Motor Nostalgi på Østervold i Randers

   Motor Nostalgi på Østervold i Randers

   Efter en lang mørk vinter længes vi alle efter det dejlige danske forår, så vi for fuld udblæsning igen kan lufte vore køretøjer medens vi er så heldige stadig at være til på denne herlige planet, hvilket jo ikke … Læs mere »
  • Classic Race Aarhus gennemføres den 25.-27. maj

   Classic Race Aarhus gennemføres den 25.-27. maj

   Det har været fremme i medierne, at vores løb er aflyst, men lad mig slå fast med syvtømmersøm, at Classic Race Aarhus bliver gennemført den 25.-27. maj,” siger direktør for Classic Race Aarhus, Mike Legarth Læs mere »
  • Nyt fra MHS – Nyhedsbrev til medlemsklubber

   Nyt fra MHS – Nyhedsbrev til medlemsklubber

   Nyhedsbrev til medlemsklubber og trykte medier – Februar 2018 (udsendes til abonnenterne 1. februar 2018) Første registrering eller senere Siden man fra 1996 har kunnet få historiske nummerplader til sit veterankøretøj, har formuleringen i Registreringsbekendtgørelsen været: ”En historisk nummerplade er en … Læs mere »
  • Pressemeddelelse: BilMesse & Brugtmarked i Fredericia

   Pressemeddelelse: BilMesse & Brugtmarked i Fredericia

   BilMesse & Brugtmarked i Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia afholdes igen i weekenden den 24. og 25. marts 2018, hvor det dejlige danske forår atter banker på, og vi kan komme ud og lufte vore køretøjer efter … Læs mere »
  • Nu åbnes der for tilmeldingen til Classic Race Aarhus

   Nu åbnes der for tilmeldingen til Classic Race Aarhus

   Selv om der er næsten fem måneder til, at løbet afvikles, er det en god idé allerede nu at komme til tasterne, hvis man vil være med i årets Classic Race Aarhus, som finder sted den 25.-27. maj. Fra … Læs mere »
  • OBS: Vintage Nyt bladet for december er forsinket

   OBS: Vintage Nyt bladet for december er forsinket

   Vores distributør oplyser, at de grundet kapacitetsproblemer desværre er nødt til at rykke Vintage Nyt fra omdeling den 8. december. De vil i stedet blive omdelt primært tirsdag og onsdag den 12 +13. december og restdelen vil komme ud … Læs mere »
  • DVMC tilbyder: Få billetter til DTC på Jyllandsringen d. 1. oktober 2017

   DVMC tilbyder: Få billetter til DTC på Jyllandsringen d. 1. oktober 2017

   Yokohama DM Finalen på FDM Jyllandsringen den 30 september til 1. oktober 2017 er afslutningen på en lang DTC-sæson med supporterklasser. Klubben har fra MadBullRacing – Kim Lund, fået adgang til søndags PIT-biletter, til følgende favorable priser. Læs mere »
  • Er du til gamle lastbiler og busser er årets træf i Gjern lige sagen

   Er du til gamle lastbiler og busser er årets træf i Gjern lige sagen

   Interessen for klassiske køretøjer er i disse år større end nogensinde. Interessen drejer sig ikke kun om selve køretøjet, men også dets historie og hele kulturen omkring disse. En speciel gren af de klassiske køretøjer er landevejens slidere – … Læs mere »
  • VIDEO: Rømø Motor Festival 2017

   VIDEO: Rømø Motor Festival 2017

   Rømø Motor Festival løber af stablen d. 8.-10. september 2017. Inger & Henriette har været en tur forbi folkene bag Rømø Motor Festival for at høre hvordan forventningerne ser ud for dette års arrangement. Læs mere »
  • Traditioner og nyheder til Fars Dag på Wedelslund

   Traditioner og nyheder til Fars Dag på Wedelslund

   Man kan allerede nu glæde sig til både spændende nyheder og traditioner den 5. juni på Wedelslund Gods, og den måske aller- vigtigste tradition på Træf- og Køretøjsdagen den 5. juni er at alle deltagere og gæster skal have … Læs mere »
  • En hel weekend med historisk race

   En hel weekend med historisk race

   Danish Masters Racing Festival er årets første historiske motorsportsweekend Den danske sæson for historisk motorsport på såvel to som fire hjul bliver for alvor skudt i gang i den første weekend af maj. Her afvikles den tredje udgave af … Læs mere »