Pressemeddelelse: BilMesse & Brugtmarked i Fredericia

BilMesse & Brugtmarked i Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia afholdes igen i weekenden den 24. og 25. marts 2018, hvor det dejlige danske forår atter banker på, og vi kan komme ud og lufte vore køretøjer efter en lang vinter.

Messecentrets 28.000 m2 fyldes op med salgsbiler, motorcykler, knallerter, stumper, modelbiler og retro-ting af enhver art. Hertil også et omfattende kræmmermarked med rigtig mange gode tilbud.

Det er ikke kun en salgsmesse, det er i høj grad også en oplevelsesmesse, hvor mange dejlige minder dukker op fra en fjern fortid, der aldrig mere vender tilbage.

Også denne gang præsenterer vi mange spændende køretøjer, vi vil her fremhæve blot tre af dem:

Verdens ældste Triumph TR 2 fra samlebåndet i Coventry i England. Bilen har stelnummer 5. Nr. 1 og 2 var håndbyggede prototyper, nr. 3 og 4 eksisterer ikke mere, derfor er nr. 5 den ældste.

Verdens eneste Sekura Mini årgang 1983, bygget af Sekura A/S i Randers der dengang fremstillede traktorkabiner. Alt det mekaniske er baseret på Austin Clubman GT 1275. Motor boret op til 1400 ccm, så det er en hidsig lille sag, der nu 35 år efter er renoveret og fuld køreklar.

Verdens måske bedst restaurerede Chevrolet Bel Air Nomad stationcar årgang 1957. Meget sjælden, kun bygget i 6.100 eksemplarer i 1957.

Som tidligere udstiller cirka 40 mærkeklubber med biler, motorcykler, knallerter og traktorer, og det er jo rigtige entusiaster, der værner om de fine gamle køretøjer, og gerne deler deres erfaring ud med andre.

Søndag den 25 marts kl. 10.00 – 14.00 vil der være forskellige aktiviteter på Køreteknisk Anlæg lige bag ved messecentret. Der vil blive lejlighed til at få en tur i et specielt køretøj for 100 kr., overskuddet går til velgørende formål.

Foran messecentret er der indrettet en parkeringsplads til specialkøretøjer på såvel 2, 3 og 4 hjul. Kom derfor i god tid og få en god plads.

Vær god ved dig selv og hinanden, tag til Fredericia denne forårs – weekend, det er her vi mødes og tager hul på en frisk ny sæson 2018 med mange fortryllende oplevelser.

Følg med på www.bilmesse-brugtmarked.dk og www.facebook.dk/bilmesse

Hele TEAM’et bag BilMesse & Brugtmarked glæder sig til at byde alle velkommen.

Kom og besøg DVMC’s klubstand, vi har kaffen klar som sædvanlig!

Pressemeddelelse: BilMesse & Brugtmarked i Fredericia