Fredericia2011

Pressemeddelelse

Gæsterne kan allerede nu begynde at glæde sig til den kommende BilMesse & Brugtmarked som finder sted i Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia lørdag og søndag den 22. og 23. oktober 2016, henholdsvis fra kl. 09.00 – 17.00 og fra kl. 09.00 – 16.00.

BilMesse & Brugtmarked er Danmarks absolut største salgs- og oplevelsesmesse og er samtidig stedet, hvor nye venskaber opstår og gamle venskaber holdes ved lige, et dejligt pusterum i vores travle elektroniske hverdag. Vær god ved dig selv og hinanden og nyd alle herlighederne på denne efterårs-week-end.

Vores TEMA er 116 års tilbageblik på bilens fortryllende udvikling, som mange måske ikke til daglig går og tænker på. Her kan bilerne ses og føles, her kan de direkte sammenlignes, da de står parkeret ved siden af hinanden i HAL A

Vi udstiller en replica af Brems-bilen fra Viborg årgang 1900, en sjælden REO årgang 1906, en Mazda RX-7 med Wankel-motor årgang 1983 og endelig en TESLA årgang 2016, sidstnævnte måske fremtidens el-bil, der kan køre mere end 500 kilometer på en opladning.

Fem klassiske rally- biler, der i 2017 skal deltage i Rallye Monte Carlo Historique er udstillet i HAL A. Det er Fiat 128 Coupe, Porsche 924 Turbo, Audi 80,Alfa Romeo Alfetta GTV og Opel Kadett GT/E.  Kørerne og bilerne er mere end parate til den store udfordring næste år.

Vi har fået doneret 2 projektbiler af en af vores udstillere, som vil blive sat på ”hollandsk auktion”, hvor prisen vil blive sat ned hver time. Hele salgssummen på disse 2 biler går ubeskåret til velgørende formål.

Følg med på vores hjemmeside og Facebook, hvor der kommer flere informationer om de 2 biler.

Vi har igen ”kvik salg” med en privat samler, der skal have ryddet ud i sin samling, da bilerne skal ryddes fra hans lager inden nytår og derfor skal de VÆK til aldeles fornuftige priser, som eksempelvis 10.000 kr. for en dansk Honda Civic fra 1978, foruden en Audi Coupe, som også er med dansk afgift, eller en Lancia Integrale og 10 – 15 andre ”afhentningstilbud”.

Foruden 300 – 400 salgsbiler og andre køretøjer vil der være masser af reservedele til mange typer køretøjer, modelbiler, retrobeklædning, emaljeskilte, litteratur og meget, meget andet.

Kort sagt, det er stedet, hvor køber og sælger mødes!

Nogle af de danske mærkeklubber vil også være til stede og fortælle om deres hobby.

Hertil 4.000 m2 antik- samler- og kræmmermarked med masser af gode efterårstilbud.

Udenfor har vi gratis parkering for alle specialkøretøjer på 2, 3 eller 4 hjul, kom i god tid så du sikrer dig en god plads på det aflukkede område.

Som tidligere har vi en ny MesseAvis på 56 sider klar med masser af spændende læsestof for alle motorinteresserede, 15.000 aviser frisk fra trykken deles gratis ud.

Sæt noget ind på oplevelseskontoen – kør til Fredericia den 22. og 23. oktober 2016.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Se mere: www.Bilmesse-Brugtmarked.dk og www.facebook.dk/Bilmesse

BilMesse & Brugtmarked oktober 2016

Pressemeddelelse: BilMesse & Brugtmarked