Lørdag den 11. april 2015 kl. 09.00 – 15.00.

Dansk Veteranbil Klub mødelokale, 1. Sal ­- Nærum Hovedgade 3, 2850 Nærum. (Over Sommers Automobile Museum) vis á vis motorvej E47 E55 afkørsel 14. Der kan også tages S-tog og Nærumgrisen til endestation: Nærum.

Samlertræf "Emaljeskiltetræf 2015"

For femte gang afholdes samlertræf for emaljeskiltesamlere og andre med interesse for historisk reklame. Vi har inviteret de førende handlende og samlere til at komme og sælge originale emaljeskilte og andre skilte, samt blikdåser, historiske reklameeffekter og plakater.

Der er gratis adgang til arrangementet. Udstillere kan leje stadepladser ved henvendelse til John Juhler Hansen, Sofievej 10, 7100  Vejle. E-mailadresse: john@juhlerhansen.dk Telefon 40 41 60 80.
Del denne mail med andre interesserede: Send mailen direkte eller læg den på facebook.

 

Praktiske oplysninger:

Parkering og lokalestørrelse:
Der er rigeligt med parkeringspladser foran stedet. Selve lokalet er 12 meter bredt og 17,5 meter langt.

Arrangementets varighed for stadeholdere 08.00 til 17.00:
Da lokalet er lejet af en privat forening, skal vi overholde de tidspunkter, Dansk Veteranbil Klub stiller. Lokalet åbnes for udstillere lørdag den 11. april 2015 kl. 08.00 og alle skal være ude inden kl. 17.00, da rummet derefter skal afleveres opryddet og aflåst.

Lokalet er beliggende på 1. sal, hvortil der er elevator. Derfor har vi skønnet, at en time til at stille op, er passende. Rent praktisk skal det dog nævnes, at ved de fire forrige samlertræf, var det store rykind af besøgende i tidsrummet fra kl. 10.30 til 14.00. Til gengæld er der to timer til at pakke sammen.

Lokaleindretning og antal borde:
Lokalet har plads til 36 borde. Tegning over den planlagte bordopstilling kan om ønsket fremsendes.

Der vil som i 2013 blive inviteret stadeholder fra kl. 09.00 med henblik på salg af kaffe, rundstykker og franskbrød med ost. Senere også varme pølser, øl og vand. Tilsagn foreligger dog endnu ikke.

Afdækning af borde:
Da bordene normalt anvendes til selskabsformål og foreningsmøder, skal bordene af stadeholderne afdækkes med enten plastikduge, kraftig plastik eller stof. HELE bordfladen skal være afdækket.

Vær opmærksom på, at DER IKKE KAN HÆNGES SKILTE OP PÅ VÆGGE. Samt at man, når man bruger ”gulvarealet”, skal tage hensyn til de gående besøgende. Ens ting fremlægges på eget ansvar.

Der må ikke sælges replika eller uoriginale reklameting og emaljeskilte. Herved forstås reklameting, der er nyfremstillet til salg for den hastigt voksende samlerskare, og således aldrig har tjent det oprindelige formål som reklame for kommercielle virksomheder. Arrangørerne forbeholder sig ret til at påpege dette, hvis stadeholdere uvidende skulle have medtaget sådanne genstande. Denne praksis anvendes ved alle udenlandske samlertræf for skiltesamlere.

Stadepladsleje:
Udlejning af stadepladser pr. bord stadepladsleje på 300 kr. Bordene måler 140 x 70 cm. Stadeholdere fra 2013 tilbydes om ønsket samme pladser som sidste gang (skal dog være bestilt senest  30.11.2014). Ellers: Venligst opgiv om du har specielle ønsker til din placering i lokalet (i midten eller langs væggene).

Din stadeplads omfatter det areal, dine borde dækker. En stadeholder kan max. leje 4 borde.

Stadepladser udlejes efter først til mølle princippet. Straks efter vi har modtaget din stade-bestilling, modtager du med brev med to ordrebekræftelser og et kort over lokalet. Den ene ordrebekræftelse returneres underskrevet, som en bekræftelse på at du er gjort bekendt med ordensreglement og hvilke borde, du er tildelt. De vil være markeret med en farvet markør. Betalingsfrist efterfølgende 14 dage.

Arrangørerne forbeholder sig ret til at bortvise stadeholdere, der ikke overholder ordensreglerne.

 

Det er ikke på dagen tilladt at etablere forretning på parkeringspladsen foran Dansk Veteranbil Klubs mødelokaler.

PR og publikumsadgang:
Publikumsadgang fra kl. 09.00 til 15.00, hvor samlertræffet er åbent for alle gæster og med gratis adgang.

Arrangementet opreklameres alle relevante steder og der uddeles et reklametryk herom. De udsendes til stadeholdere, uddeles på markeder og sendes til alle biblioteker i en zone, der omfatter Nordsjælland med yderpunkter byerne København, Helsingør, Hillerød, Frederikssund, Roskilde, Køge samt de store hovedbiblioteker i Danmarks øvrige byer.

 

 

ARRANGØRER:
John Juhler Hansen                                               Bjarne Mortensen
Sofievej 10, VI                                                          Jomsborgvej  9
7100  Vejle                                                                 2900  Hellerup
Tlf. 40 41 60 80                                                          Tlf. 40 63 14 65
Mailadresse: john@juhlerhansen.dk

Samlertræf “Emaljeskiltetræf 2015”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *