Tvilum Classic Show 2014 i Fårvang den 8. august 2014.

En af glæderne ved at have et klassisk køretøj er at opleve de smil, som omverdenen giver en, når man passerer forbi. Netop den oplevelse bliver der rig lejlighed til at opleve, når Kjellerup og Omegns Motorklub i samarbejde med dels Tange Sø Veteranklub, dels Dansk Vintage Motor Club arrangerer Tvilum Classic Show 2014 i Fårvang den 8. august.

Det er tolvte gang, at de tre klubber afvikler showet, der ikke kan sammenlignes med nogen af de andre træf, som ellers foregår landet over i sommerhalvåret.

”Tvilum Classic Show er ikke et traditionelt træf, hvor man parkerer sin gamle bil eller motorcykel, hvorefter man sparker dæk og hyggesnakker. Det er mere end det,” siger Freddy Pedersen, der er formand for Tange Sø Veteranklub. ”Mellem to af de heats, hvor rallykørerne kæmper om sekunder, sender vi veteranerne ud på banen. Det bliver en parade, hvor motorjournalisten Jens Jessen præsenterer hver eneste bil – eller motorcykel – for publikum.”

Netop den store spændvidde er kendetegnende for Tvilum Classic Show.

”Selv om vi har de moderne rallybiler på banen, så er det ikke noget krav, at alle deltagerne i det klassiske show skal være på fire hjul,” siger Freddy Pedersen. ”Alle er velkomne til at være med. Har man en gammel motorcykel eller en Nimbus humlebi med sidevogn, så er man klar til at deltage. Vi har tidligere haft en russisk lastbil med, så kom frisk og vis jeres køretøjer frem.”

Selv om Tange Sø Veteranklub og Dansk Vintage Motor Club står bag Tvilum Classic Show, så er et medlemskab af en af de to klubber heller ikke nødvendigt for at deltage. Heller ikke medlemskab af nogen anden klub.

”Det eneste, man skal gøre, er at møde op med sin gamle bil, knallert eller motorcykel ved OK Plus-tankstationen i Fårvang mellem klokken 16.00 og 18.00,” fortæller Freddy Pedersen. ”Her får man sit startnummer, udfylder en blanket med oplysninger om køretøjet til vores speaker, og så deltager man ellers i opvisningen.”

Tvilum Classic Show byder på en oplagt mulighed for at vise sin klassiker frem.

Korte fakta

Tvilum Classic Show afvikles sammen med Tvilum Rally Show. · Tvilum Rally Show er et af de mest traditionsrige motorsportsarrangementer i Danmark og afvikles fredag den 8. august 2014. · Tvilum Rally Show og Tvilum Classic Show afvikles i forbindelse med det årlige Fåremarked i industrikvarteret i Fårvang, som ligger ved hovedvej 26 mellem Viborg og Århus.

Læs mere på www.rallyshow.dk.

Tvilum Classic Show 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *