Smil over hele femøren - det er det, Birch Tvilum Classic Show handler om

Smil over hele femøren – det er det, Birch Tvilum Classic Show handler om.

Tvilum Rallyshow –  Fredag d. 12. august

Der er de traditionelle træf, som typisk foregår én gang på en hverdagsaften i sommerhalvåret, hvis vejret er godt. Og så er der det helt specielle træf, som Kjellerup og Omegns Motorklub arrangerer i samarbejde med Dansk Vintage Motor Club og Tange Sø Veteranklub den anden fredag i august.

Birch / Tvilum Classic Show er en aften, som i den grad får præsenteret veteranbilerne for et publikum, der normalt ikke komme til det ugentlige sparke-dæk-træf ved skovsøen eller på supermarkedets parkeringsplads. Det er en aften, hvor op mod ti tusinde tilskuere kikker på, når køretøjerne – for udover biler kan også motorcykler, knallerter og lastbiler deltage – passerer forbi publikum, alt imens motorjournalist Jens Jessen fortæller publikum om køretøjernes historie.

Det hele foregår fredag den 12. august i Fårvang midt mellem Viborg og Århus. Her køres der for 38. gang Birch / Tvilum Rallyshow, hvor Birch / Tvilum Classic Show siden 2004 har været en integreret del af arrangement. I den store pause mellem andet og tredje heat for de hurtige rallybiler er det veteranbilerne og de andre klassiske køretøjer, som klokken 18.45 ruller ind på vejene i Fårvangs industrikvarter for at blive beundret af publikum.

Kravene for at deltage i Birch / Tvilum Classic Show er yderst begrænsede.

Der er ikke nogle krav til hverken alder eller stand på det køretøj, man vil deltage med, blot skal det kunne betegnes som klassisk. Og man skal hverken være medlem af en af de arrangerende klubber eller en mærkeklub. På dagen skal man nemlig blot møde op på OK-tanken i Fårvang ved hovedvej 26 mellem Århus og Viborg indenfor tidsrummet 16.00-18.00, hvor man får udleveret adgangstegn for køretøjet til området.

Traditionen tro er der gratis adgang til såvel Tvilum Classic Show som til Tvilum Rally Show, hvor arrangementet starter klokken 17.00.

Læs mere på www.rallyshow.dk / www.facebook.com/rallyshowdk.

Der er glæde hos publikum i alle aldre, når indehavere præsenterer deres veterankøretøjer ved Birch Tvilum Classic Show

Tvilum Rallyshow: Vis din veteranbil frem foran tusindvis af tilskuere