CAD Oldtimer Veteranbil Værkstedsmuseum i Allingåbro

Januar 2017. CAD Oldtimer Veteranbil Værkstedsmuseum i Allingåbro på Djursland er bestemt et besøg værd. Video af henriettewk

 

Campen Auktioner Specialbilauktion 13. november 2016

Søndag den 13. november afholdt Campen Auktioner i Randers en stor specialauktion med spændende og sjældne biler, knallerter og motorcykler. Video af henriettewk

 

Veteranbanen Bryrup Vrads, Veterantræf 2016

Søndag d. 16 oktober 2016, ved veteranbanen Bryrup-Vrads veterantræf, hvor DVMC var på besøg som en del af den årlige løvfaldstur. Tak for et godt arrangement! Video af henriettewk

 

Lundø Classic Motor Show

Den 10. september 2016 blev det 12. Lundø Classic Motor Show afholdt ved Lundø Camping.
Vejret var med arrangørerne, og det blev en dejlig dag med masser af glade mennesker. Denne video indeholder stemningsbilleder og interviews med deltagere og arrangører.

 

Tirsdags veterantræf ved Kalø

Tirsdag d. 16 september 2016. En tirsdag ud af mange, hvor veteranbilejere samles ved kalø – og som altid, en en oplevelse. Video af henriettewk.

 

Veterantræf i Ry

En video fra veterantræffet i Ry, torsdag den 8. september 2016 , med interviews og stemningsbilleder. Video af henriettewk.

 

Bent Ammitzbøll præsenterer sin Lyseblå Corvette ved Kalø Veteranbiltræf

Medstifter af Tirsdagstræffene, Bent Ammitzbøll, præsenterer sin Corvette årg. 1961 på et af de store veteranbiltræf ved Kalø Slotsruin, der kører alle tirsdage (eftermiddag og aften) ra foråret, hele sommeren, og hen over efteråret. Corvette: V8, to karburatorer, glasfiberchassis. Video af Sebastian Nils.

 

Erik Ammitzbøll præsenterer sin Mercedes cabriolet ved Kalø Veteranbiltræf

Erik Ammitzbøll, medstifter af veteranbil-træffene ved Kalø Slotsruin på Djursland, fortæller om hvordan træffene er vokset. Vi hører også om hans 51-årig Mercedes cabriolet/ Tirsdagsdags i sommerhalvåret/ Enorm publikumstilstrømning. Video af Sebastian Nils.

 

Bil kører på tørt bøgetræ – Djursland, sommeren 2013

Med en gasgenerator kører kakkelovnsfyrede biler på træ. Røggas driver motoren. Problemer med tjære o.a.. Brugt i bl.a. DK under 2. Verdenskrig, hvor benzin var sparsom. Video af Sebastian Nils.

 

Lotus aluminium årg. 30 o.a. ved Kalø Veteranbiltræf

En Lotus aluminium racerbil fra 30’erne med kun et eksemplar i Danmark, var en af sjældenhederne på det ugentlige veteranbiltræf ved Kalø Slotsruin på Djursland, tirsdag 09.07.13. Træffet startede ved en tilfældighed for 11 år siden, da brødrene Ammitsbøl fra Ebeltoft stoppede for at købe is i Kalø-kiosken, og mødte et par andre veteranbilfolk, og aftalte at mødes igen samme sted næste uge. Herfra voksede det til et stort ugentligt træf. Hyggeligt og selv-diciplineret. Masser af gamle biler, og masser af entusiaster. Video af Sebastian Nils.